Партньорска мрежа Генезис

Партньорската мрежа Генезис функционира като мрежа от директни продажби, създадена с цел да обслужа всички потребности на партньорите, осигурявайки отлично обслужване и конкурентна цена.

Наша първостепенна цел е обслужване на най-качествено равнище на потребностите на нашите селскостопански партньори, което се гарантира от отличния екип от професионалисти на нашето дружество,  десетилетия професионален опит, широк кръг от бизнес връзки, както и отличното качество на продуктите.

Най-важната задача на организацията е с оглед на устойчиво развитие да ви предложи адаптирани към почвените условия минерални торове при високо качество и конкурентни цени ( гранулирани, водоразтворими и течни торове).

Богатото ни портфолио от минерални торове в съчетание с предлаганите от екипът ни агро-консултации предоставят завършени решения за българските стопанства за повишаване на ефикасността на операциите в тях. на избор от цялата гама минерални торове, допълнено с професионално консултиране, можем да предложим помощ при продължаване на икономически ефективно стопанисване.

В допълнение към богатата палитра от торове екипът ни предлага и агро-консултации за ефикасно хранене на растенията в стопанствата. Стараем се да извършваме експедитивни доставки за нашите клиенти – в зависимост от техните предпочитания.
При по-големите заявки( над 1000 тона) използваме речен транспорт по р. Дунав за доставки от пристанище Будапеща-Чапел до българско пристанище.
При преустановяване на доставки по р. Дунав поради замръзване на реката и др., предлагаме на нашите клиенти железопътен транспорт от завода в Унгария до разтоварна гара в България.
Използваме и сухопътен транспорт от собствен автопарк с бордови коли, брандирани с бранда Genezis.
Нашите продукти са налични в дистрибуторската ни мрежа в цялата страна.